8.6.2016

Kesän suunnitelmat & mekkokuvia

Moikka pitkästä aikaa! Ajattelin nyt kertoa mitä suunnitelmia mulla on kesäksi, postausta kuvittaa pari viikkoa sitten otetut mekkokuvat Unkarista löytämäni mekon kanssa, kuvista kiitokset Emmille. Unkarista jossain vaiheessa myös kirjoitan todennäköisesti postausta.
     Ja heti postauksen alkuun haluan painottaa että pitäkää kypärä aina päässä! Se luotettavakin poni saattaa keksiä pelätä jotain, ja sitten ei hyvää seuraa. Oltiin aidatulla alueella, ponilla oli suitset ja seistiin paikallaan melkein kokoajan, otin riskin ja meinasin tippua.

Nyt heti kesän alkuun mulla ei ole hirveästi suunnitelmia, mutta heti parin viikon päästä lähdetään powercupin seurakarsintoihin ja sieltä suoraan suunnataan leirille Siilinjärvelle, jossa olen ratsastanut ennen kuin muutimme Kajaaniin. Leiriä en vain millään malttaisi odottaa, koska saa niin hyvin irtauduttua arjesta, jos kesälomaa arjeksi voi sanoa, heh.
   Leirin jälkeen onkin juhannus ja heinäkuu. Heinäkuulle ei vielä hirveästi ole suunnitelmia, muutamia juttuja on, mutta niitä en voi vielä blogissa paljastaa. Heinäkuun lopussa on Kuopiossa ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskisat ja niitä ajattelin lähtä kuvaamaan ja jos hyvin käy, seuraavana viikonloppuna siitä suuntaamme Ypäjälle Powercupin finaaliin, mutta saa nähdä miten aluekarsinnat menee, treenit ovat menneet aika päin mäntyä lähiaikoina. Odotukset eivät siis ole korkealla, tavoitteena nyt edes päästä aluekarsintoihin asti.
   Lisäksi tietenkin paljon jäätelöä, uimista, auringon ottamista, mökkeilyä, veneilyä, grillausta ja jospa niitä kavereitakin ehtisi nähdä!
 
Mitä suunitelmia teillä on kesäksi? Mikä oli lempparikuvasi?

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Ja tuo 5. kuva on todella ihana. Itse olen menossa leirille ens viikolla ja muuta ei oikeastaan olekkaan! Hyvää kesää siulle!
  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, mukavaa leiriä ja kesää sulle! :)

   Poista
 2. Ihan mahtavia kuvia, mutta toiseksi viimeinen kuva oli eniten mieleeni:) Mulla on sellasta "ihan perusjuttuja", eli yksi leiri, vähintään kolme viikkoa mökkeilyä yhteensä koko kesän aikana yms. perusjuttuja.

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, haha ton kuvan kohdalla olikin vähän vaikeuksia saada ponin turpa maasta :D Onneksi perusjututkin on kivoja, mukavaa kesää!

   Poista
 3. Numerot 6 ja 8 olivat mun suosikkeja, vaikka kaikkihan näistä ovat upeita! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyl kans yhtiä mun suosikeista! Kiitos Suvi :)

   Poista
 4. teetkö mahollisesti siitä leiristä postauksen? hienoja kuvia :)

  VastaaPoista