15.3.2016

Tää oli tässä - vai oliko?

Niin otsikon kysymys on pyörinyt mulla koko alkuvuoden ajan päässä. Kuitatako bloggaukselle näkemiin vai jatkaako uudella innolla? Tähän en ole vielä saanut vastausta ja tuskin tulen saamaankaan. Ajattelin antaa bloggaukselle vielä yhden mahdollisuuden ja jos tää ei tästä lähde nousuun ilman "pakkopullaa" tyydyn vain lukemaan muiden blogeja ja muokkaamaan muutaman hassun bannerin tai videon silloin tällöin. En ole keksinyt syytä motivaation puutteelle, kun kuitenkin tykkään kirjoittaa - ehkä yksi syy on se että hyvin harvoin jaksan raahata kuvaajaa mukaan tallille ja nytkään mulla ei ole paljon uutta materiaalia.
                  Kaikki postauksen kuvat helmikuulta c Jenni Meriläinen

  Mutta niin, meille kuuluu hyvää - ollaan treenailtu ja pidetty hauskaa sopivasti vaihdellen. Kisakausi starttasi helmikuun puolessa välissä kotitallin estekisoilla ja luokkana toimi 80cm josta kivalla radalla tuplanolla ja voitto, nyt ollaan vihdoin saatu se käsijarru pois vähän sieltä pohjasta.
      Koulukisakausi starttasi maaliskuun alussa kotitallin kisoilla joissa luokkana toimi tuttuakin tutumpi Helppo B K.N Special - en edes tarkistanut miten rata menee netistä, vaan menin vaan vanhan muistin pohjalta. Prosentteja kerättiin 59.8 ja radalla sattui yksi erittäin tylsä virhe. Kaikki muut numerot olivat välillä 6-7, mutta radan ainoan kahden kertoimen kohdan kohdalla oli nelonen. Niin nelonen - se ratkaisi kaiken, kohtana siis lävistäjä, jossa kolme askelta käyntiä keskellä - noh eipä kävelty sitten kuin puolikkaan askeleen verran. Poni oli kerrankin kouluradalla jotenkin menossa eteenpäin kun yleensä tuntuu kuin yrittäisi saada taloa liikkumaan - tästä johtuen olen tottunut että vähän kun puhaltaa ilmaa ulos ja valmistelee niin hyvä siirtymä - no eipä toiminutkaan kun poni oli menossa eteenpäin ja juuri se puoli askelta tuli sitä käyntiä esitettyä. Jos oltaisiin tästä kohdasta saatu se 7, mikä monesti siitä on ollut - oltaisiin rikottu k.n ennätys ja sijoituttu toisiksi - täysin mun moka ja harmittaa kyllä, mutta muuten rataan olen tyytyväinen ja tästä on hyvä jatkaa treenejä :)


Katsotaan jos saisin tässä muutamia postauksia lähipäivinä kirjoitettua ja julkaistua. POSTAUSTOIVEITA SAA HEITTÄÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti