25.3.2016

Inspiraatota varusteista

"Ennen ajattelin, että olisipa poni, jolle voisi ostaa kaikenmaailman satulahuopia mitä ei tuntihevosille voi. Nyt, kun olisi se poni jonka voisi pukea söpöön pinkkiin, toivon että olisi ylinmääräistä rahaa - heh."

Tuota lausetta oon miettinyt monesti hevostarvikekaupoissa pyöriessä. Olisi kaikkea ihanaa, mutta ei rahat riitä. Päädyn oikeastaan aina ostamaan vain tarpeellista ja halvinta mahdollista. Nyt päätsin shoppailija minäni valloilleen ja kokosin värivarustesettejä pari kappaletta. Kaikki kuvat joista kollaasit on tehty, on lainattu hööksin sivuilta.

           Riimu*, naru*, jalustimet*, huopa*, paita*, pintelit*
*Klikkaamalla tuotetta, pääset hööksin sivuilta katselemaan sitä. En hyödy klikkauksista yms. millään tavalla - tämä ei ole yhteistyöpostaus.

Heti ensimmäiseen settiin päätin koota kaiken pinkin mistä olen haaveillut. Tuo spooksin pikee-paita oli jo harkinnassa, mutta ajattelin että en ehkä sitten kuitenkaan ja näin jälkeenpäin mietittynä - oishan se ollut kiva! Free Jump jalustimista olen haaveillut jo pidempään - tosin pinkkejä en luultavasti itselle ostaisi. Tuossa riimussahan lukee precious, olen kauan ihastellut myös näitä, mutta jotenkin tuntuu et tuon malliset päitset ei oikein sovi Inkun päähän. Tälle setille hintaa tulisi yhteensä 322,60e. 
*Klikkaamalla tuotetta, pääset hööksin sivuilta katselemaan sitä. En hyödy klikkauksista yms. millään tavalla - tämä ei ole yhteistyöpostaus. 

Jos omistaisin ison puoliveriruunan, niin päitset ja huopa olisi täällä jo. Saapaslaukku on ollut harkinnassa jo tovin, mutta vielä en ole sitä saanut ostettua, vaikka kivoja on eteen tullut. Tuollainen kevyempi talvitakki tallille olis jees, nyt kun käytän vaan äidin yli isoa toppatakkia joka löröttää jokapuolelta - heh :D.  Tälle setille tulisi hintaa 256.60e ja yllätyin itsekin miten vähän, koska jo hanskat maksaa yli 40 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti