25.9.2015

Finaali


 Tämä ja seuraavat 6 kuvaa (c) Nanna Peltokangas
Pääsimme siis powercupin FINAALIIN Lahteen!  
Joten siellä sitten käytiin elokuun alussa. Reissulle sattui aivan mahtavat ilmat, melkein liiankin kuumat. Tallipaikka oli aivan mahtava kesätalli ja Inkku pääsi haistelemaan viereisiä heppoja eli yhteensä neljää isosta karsinastaan. Poni rentoutui ihanasti perjantain saapumis jännityksen lähdettyä ja kun kävin ratsastamassa koulua, kys. kuvat on juurikin tältä iltaratsastukselta.






 Lauantain kouluosuus (ratana HeB:0) meni hyvin, toki poni olisi saanut liikkua parenmmin eteen- tämä tapahtuu jokaisissa kisoissa=poni liikkuu verkassa superisti eteen ja radalla on hitaampi ku merihevonen. Mutta anyway radalta saatiin prosentteja 59.200% ja oltiin 15/34 ja 0.700%parannuksella olisimme sijoittuneet, kilpailussa oli siis todella todella monta ratsukkoa 59. jotain prosentin tuloksella.

 Kuten kuvista huomaa kävimme Nannan ja Daisyn kanssa vielä la illalla kouluosuuden jälkeen ilmansatulaa läheisellä hevosten uittorannalla, oli ihanaa päästä vielä tälle kesälle uittamaan, uimassa asti ei käyty, mutta kaahlattiin ihan kunnolla.

  Sunnuntaina oli esteiden vuoro jossa korkeutena 80cm arv.AM5. Poni tuntui verkassa todella hyvältä ja lähdin hyvillämielin radalle. Rata meni hyvin ja todella hyvässä temmossa. Esteet oli maittain ja perusradan viimeinen este oli Ruotsin väreissä, hyvin kookas, mutta kaunis este. Ponin mielestä se kuitenkin oli kaikkea muuta kuin kaunis. Sitä lähestyttiin jännittyneenä ja vaikka kuinka yritin istua ponin ympärillä ja rohkaista Inkkua yli niin ei - se oli vain yksinkertaisesti liian pelottava. Kiellosta lähti siis 4vp matkaan. Siinä vaiheessa päätin että mehän ei tänne asti tultu hylkyä ottamaan ja ratsastin reilummin eteen ennen estettä ja yli mentiin puhtaasti. Radan jälkeen harmitti suunnattomasti- miksi elämäni parhaan radan viimeinen este, miksi. Sitä tunnetta ei voinut sanoin kuvailla kun tiesin että puhtaalla perusradalla ja uusinnalla olisi meillä ollut hyvät mahdollisuudet sijoittua kokonaistuloksissa. Mutta reissu oli kokemuksena erinomainen ja toi luottamusta ja intoa treeniin lisää.



Kaksi viimeistä kuvaa c Kitta Luukkanen/kitta.kuvat.fi
Julkaisen ratavideot kunhan elokuvatyökalu suostuu yheistyöhön
   

4 kommenttia: