25.7.2015

Ajatusten keräilyä

Hei, en oo pitkään aikaan saanu raapusteltua tänne yhtään mitään, tuntuu että blogia täytyy miettiä koko ajan ja alkaa jo jopa ahdistamaan, kun en ole kirjoittanut, mutta inspiraatiota ei löydy.
         Nyt ajattelin että teen sellaisen ratkaisun, etten lopeta bloggaamista, vaikka se mielessä kävikin, ei en lopeta. Jatkan bloggaamista hieman eritavalla, kirjoitan kun siltä tuntuu, kun on inspiraatiota. Lisäilen ehkä kuvia satunnaisesti, käyn jatkamassa kysymyspostausta muutamalla vastauksella ja julkaisen postauksia, kun saan valmiiksi ja kirjoitettua. Saattaa olla että en kirjoita puoleen vuoteen tai että nyt tapahtuu jokin ihme inspiraatio ja kirjoitankin joka päivä. Mä en ota turhia paineita, että jokaisista valmennuksista, maastoreissuista, temppuilu tuokioista tai kisoista kirjoittaisin, kirjoitan niistä mistä jaksan.
         Mulle kuitenkaan se pääasia ei ole blogi, vaan että saan tehdä sitä mistä tykkään, ja viettää aikaa tallilla ja muualla tärkeiden eläinten ja ihmisten kanssa ja niin edespäin. Nyt vaan on blogin kohtaan inspiraatio laskussa ja ajattelin ratkaista asian näin, ehkä mä tauon pidettyä saan inspiraatiota ja haluankin jatkaa, samalla tavalla kuin aiemmin.

2 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu!
    http://sannajahepat.blogspot.fi/2015/08/haaste.html

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu blogissani :)
    turvatkohtitaivasta.blogspot.fi

    VastaaPoista