22.4.2015

Sairastelemisen aikaan saannoksia

Hei, olen nyt kaksi ja puoli pitkää päivää maannut, kotona, kipeänä. Huomenna toivon mukaan pääsen jo kouluun ja tallille jos tänään ei kuume nouse.
                                      
Blogin kannalta tästä kuitenkin on ollut hyötyä sillä olen saanut banneritilaukset loppuun, ainakin toivon niin. Jos olet tilannut minulta bannerin ja et ole saanut sitä ota uudestaan yhteyttä. Sähköposti nimttäin pursuaa viestejä ja jokunen tilaus on saattanut hukkuakkin sinne sekametelisoppaan. Tässä kuitenkin nyt nämä valmistuneet bannerit joiden myötä voin taas AVATA BANNERIPAJAN! Jos siis olet bannerin tarpeessa niin zekkaa banneripaja ja laita ohjeet sähköpostiini (koulupolle@hotmail.com) Kertokaa mitä tykkäätte näistä bannereista ja mistä eniten?Sitten toinen asia joka uudistaa blogia hieman on blogin naamakirja (lue:facebook) sivut joihin päivittelen nopeammin ja useammin kuulumisia ja missä mennään. Pinkku ja Inkku blogin facebook sivuille pääset TÄSTÄ.
        

Ollaan Inkun kanssa kierretty kilpailuja ja ihan hyvin on mennyt ja sitten ollaan vaan humputeltu, kuin myös toivottavasti riittävissä määrin treenailtukin, sekä tehty kaikkea mukavaa kuten rapsuteltu kevätauringossa <3. Haluaisitteko kuulla kisoista vai pusruaako kisapostaukset jo yli korvista? Mitä mieltä olisitte jos tekisin linkkaa blogisi postauksen 50 lukijan kunniaksi? Vai kenties jonkun muun, ehdotuksia?

Postausken Inkku kuvat c Emmi

4 kommenttia: