8.3.2015

Vastaukset ja pohdintaa taas kerran

Mulla oli muutaman päivän ajan käynnissä kysymyspostaus johon sain vain kahdelta eri ihmiseltä kysymyksiä. Ilmeisesti blogini ei ole kiinnostava tai tiedätte vaan meistä kaiken- en tiedä. No vastailen kuitenkin näiden kahden ihanan kysymyksiin!:)


Minkälaisia tavoitteita sulla on ratsastajana?-Päästä kehittymään ja kehittämään yhteistyötä hevosen kanssa.

Mitä haluat kaikista eniten parantaa ratsastuksessasi tänä vuonna?-Istuntaa ja vaikuttamista poniin sekä herkkiä apuja.

Onko Inkku lapsuuden unelmahevosesi, jos ei niin mikä?- Tähän on vaikea vastata, koska en muista juurikaan millainen lapsuuden unelmahevoseni oli. Muistaakseni ainakin lähellä Inkkua <3


Miksi ja miten aloitit ratsastuksen?-Äiti vei 4. vuotiaana tallille ja tykkäsin siitä, joten halusin jatkaa. Olin ratsastanut noin puolivuotta kun iso hevonen ei pysyny taluttajalla käsissä ja teki pientä ympyrää. Roikuin kyljellä, mutta en kuitenkaan tippunut. Säikähdin tätä ja melkein vuoden ajan vain kävelin taluttajan kanssa, koska en uskaltanut ravata. Äiti hoki minulle monesti että saan lopettaa jos haluan, mutta ei ehdottomasti en halunnut lopettaa ja olen nyt erittäin kiitollinen päättäväisyydestäni:D


 Lempitallityö josta tykkäät?-Kaikki heppojen kans puuhailu ja ruokien laitto on kivaa.

 Tallityö jota inhoat?-Ennen olisin luultavasti vastannut tähän ehdottomasti että karsinan siivous, mutta nykyään ehkä kuppien putsaus.


Joku unelmasi?- Päätä HIHSiin kisaamaan.

Kisakauden tavoitteet?-Tasaisia koulukisa suorituksia ja 0-ratoja esteillä. Ei siis erikoisempia.

Kisakauden odotukset?- ~~II~~
 Inkun lempiherkku?-Porkkana ehkäpä:D

Lempivuodenaika hevosteluun?-Alkukesä/kevät Kun ei oo ötököitä häiritsemässä ja on kuitenkin sopivan lämmin ja pohjat hyvät. Tällä hetkellä päällimmäisin haaveesi, liittyen hevosiin?- Oma talliMietin, että onko tää blogi näin hyvä?-Ei, ei ole.
Mietin, olisko hyvä vaihataa nimi?- Joo, onko nimi ehdotuksia? Itellä pyöriny Inkku poppoo nimi mielessä  jo pitkään.
Mietin pitäiskö blogi muuttaa pohdinta, kuvaus, video ja satunnaiset kuulumiset musta ja Inkusta tyyliseksi?- Tällöin nimi olisi luultavasti PIcture tai P&Icture.


Mielipiteitä ja kommenttia mikä ois hyvä?

15 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus hyvillä kuvilla!
  Mielestäni blogisi on todella hyvä ja rakastan tuota banneria + muutenkin koko ulkoasua ja uudet nimet kuulostavat ihan hyviltä, vaikka nykyinenkin nimi on hauska :D Ja voithan tehdä noita kaikkia postauksia eikä tarvitse painottua vain yhteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!:) Pistämpäs mietintään miten blogiani jatkan, tuossa hyvä vaihtoehto!

   Poista
 2. Monipuolisesti vaan kaikkee ja pidät oman blogin juuri sellaisena kuin itse tykkäät!:)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja kuvat ovat tosi hyviä!
  Minä pidän blogistasi ihan tällaisenä, ei tarvitse mielestäni muuttaa nimeä tai ulkoasuakaan, ainakaan ihan heti. Noista postauksista sen verran, että kaikkiahan voi toteuttaa sopivassa suhteessa! :)

  VastaaPoista
 4. Inkku poppoo - kuulostaa hauskalta mutta nykyinenkin on mukava :) Musta miten sä nyt postaat, ja tähän päälle noota muita nii sais sultai useemmin postauksia ;)

  VastaaPoista
 5. Luin blogiasi joskus aijemmin ja unohdin koko blogin. Nyt muistin taas tän blogin ja alan taas lukemaan tätä:)

  VastaaPoista
 6. Itse en kysellyt kun en keksinyt, pahoittelut :/ Mun mielestä tää nimi on ihan hyvä ja voisit pitää tän, mutta ei oo mitää noitakaa nimiä vastaan. :)

  VastaaPoista
 7. Voi eii :( Unohin kysyä, vaikka oli tarkotus vähä myöhemmin sen postauksen lukemisen jälkeen...

  VastaaPoista
 8. Ihana blogi sulla ja ootte Inkun kanssa täydellinen pari :)

  VastaaPoista