26.3.2015

Ei sitte menny "ihan" ku Strömsöössä.

Oltiin muutama viikko takaperin Kuluntalahdessa 1-tason koulukilpailuissa, niinkuin otsikko kertookin- "Ei sitte menny "ihan" ku Strömsöössä.".
       Saavuttiin paikalle hyvissä ajoin ja kävin Camillan ja Nannan kanssa seuraamassa luokastamme (He C tutustumisluokankouluohjelma (rata b)) muutaman ratsukon, jonka jälkeen menin verryttelemään. Verkassa poni oli mitä loistavin ja liikkui hyvin ja muutamia kunnon peräänanto pätkiäkin saatiin. Lähdettiin sitten varmoin mielin maneesiin odottamaan vuoroa.
          Kun ratsastin radalle naksahti ponin ja ilmeisesti myös itseni korvien välissä jokin "poikki" ja tuomaripäädystä mentiin sitten jännittyneenä sipsutellen. Itse radalla verkassa niin hyvin liikkunut poni olikin kuin vastasyntynyt etananpoikanen joka ei liiku mihinkään. No mentiin sitten rata pungertaen ja huonossa temmossa ja olin aika varma että ptosenteiksi tulisi jotain 56 paikkeille. En ymmärrä mikä villikortti me repäistiin ja saatiin kuitenkin 61. jotakin joka oli aika lähelle 62%, joka on mielestäni ihan liikaa tuollaiselle suoritukselle jonka videota en ees kehtaa julkaista-niin kamalan näköistä mun ratsastus siinä on. Poni oli kyllä hieno.
"hieman" kuolaimentakanko?       HeB:hen lähdettiin huonoilla fiiliksillä, mutta yrittämään kuitenkin. Radasta en muista mitään muuta kuin että poni ei ollut enää niin jännittynyt ja unohdin mennä hyvät tiet. Jostain kumman syystä tällekkin suoritukselle tuli prosentteja reippaat 58 joka on ihan ok.


      Aina ei voi onnistua ja jotta voi onnistua- pitää epäonnistua, eikös se niin ole?;) POni oli kuitenkin hieno ja käyttäytyi mallikkaasti, siihen olin tyytyväinen <3  Kiitos Camillalle kisa-avusta ja Annille kuvista jotka olivat tässä postauksessa:)            

4 kommenttia: