11.2.2015

Kauden avaus

Eli su 8.2 oli siis kisakauden avaus! Mentiin Inkun kanssa vain yksi luokka poikkeuksellisesti, koska en lähtenyt keskittymään kuin yhteen. Luokkana toimi 70cm, koska on ollut hyppytaukoa alku vuodesta ja edelliset kisat meni penkin alle.     Kolme seuraavaa kuvaa c Laura Ka
 Verkassa poni oli ihan hyvän tuntunen, itse vain mokailin joka askeleella. Otin muutamat verkkahypyt ja taivuttelin sileällä. Kun oltiin ekoja ja muut lähti maneesista poni oli hieman hermostunut mutta kuitenkin yllättävän rauhallinen.
 Rata alkoi yksittäisellä muuri-pystyllä ^ ja siitä päädyn ympäri kaarros oikealle kohti 17.5 metrin linja. Nämä ensimmäiset esteet meni hyvin ja tahti oli ok. Siitä samalla tavalla kaarros pystylle ja pitkä tie linjalle jossa oli ensimmäinen pysty sit 13.5 metriä ja yhen askeleen välillä pysty-okseri sarja. Tämäkin pätkä sujui ihan kivasti, lukuun ottamatta huonoa kaarrosta keltaiselle pystylle ennen linjaa (jolloin meinattiin hypätä huolimattomuuttani sarja). Sarjan jälkeen vuorossa keltainen seiska okseri, josta silmukan kautta kasi okserille, mistä uusinta alkoi. Tämä osuus oli erittäin hyvä mielestäni ja jatkoin tiukalla tiellä kohti kaarevaa linjaa. Uusinnan alku oli kiva ja jatkoin hyvillä mielin radan hassuimmalle pätkälle, josta en osaa mitään selittää, muuta kuin sen että viimeinen väli tästä hösselistä kävi pitkäksi. poni epäröi, lähdin puskemaan ja tultiin niin pohjaan että radan viimeinen aaltolankku tippui.
 Rata oli muuten erittäin hyvä ja meillä olisi ollut voittoaika 18. jotain sekuntia joka oli reilusti vähemmän kuin voittajalla. Kuitenkin laineen tippuminen rokotti osansa ja oltiin hyviä kakkosia. Tällä kertaa ja tästä eteenpäin pidettiin hauskaa ja tehtiin hyvää suoritusta ja se saatiin kaupan päälle vielä ruusuke. Tuohon mustaan tamma otukseen ei voi olla muutakuin tyytyväinen!
Tämä ja video c Venla T
Miltä meno näyttää teidän mielestä?

14 kommenttia: