5.2.2015

Banneripohdintaa

Hei kaikki! Mietin tässä, kun nyt olen innostunut nuita bannereita erittäin paljon tekemään, että millaisista bannereista ihmiset tykkäävät. Itse tykkään simppeleistä, mutta erilaisista kuin "perusmallit". Mistä te tykkäätte?
 
Minun Ellalle tekemä banneri
Nykyään monesta blogista löytyy banneripaja, bannerinurkkaus tai mitä näitä nyt onkaan- myös minulta. Bannerit ovat toinen toistaan hienompia. Osa pyytää pientä maksua, osa ei. Osa tekee photoshopilla osa PicMonkeyllä. Itse kuuluin ennen jälkimmäiseen kategoriaan, mutta nykyään teen bannerini Gimpillä. Gimp on mielestäni erittäin laadukas, mutta hieman vaikea käyttää, plussana suomenkieli! Gimp on myös ilmainen.   
Minun Jonnalle tekemä banneri
Olen huomannut että eri ihmisillä on erilainen bannerikäsiala, tunnistan jo Camillan, Liinun ja Emmin bannerikäsialan- ja tottakai omani!:D Bannerikäsialan tunnistan oikeastaan fonttivalinnoista, rajaus tyylistä ja bannerityylistä. Tunnistatteko te bannerikäsialoja?
Pinkku ja Inkku 
Liinun minulle tekemä banneri
Minun mielestä hyvä banneri on: huolella tehty, siinä on max 5 kuvaa, riippuen bannerin "luonteesta" kuitenkin, hieno fontti ja mielellään yksi osittain tai kokonaan rajattukuva.

 
Minun Pepitalle tekemä banneri
Ajattelin että nyt laitan banneripajan kunnolla rullaamaan joten jos haluat että teen sulle bannerin voit vaikka kommentoida "mulle saa tehdä" sekä liittää blogisi osoitteen  ja teen kuvistasi millaisen parhaaksi näen. Toki voit myös antaa tarkat ohjeet. Tekemiäni bannereita ei kuitenkaan ole pakko käyttää. Minulle saa myös tehdä bannereita varastoon blogini kuvista!


Kertokaahan mielipiteitänne?:)

7 kommenttia:

 1. Mäki tunnistan joidenkin ihmisten käsialan!:) Itsellä menee vähän kausissa, että millaisia tykkään tehdä. Tällähetkellä suorakulmaiset Simpleen käyvät bannerit on mulle semmonen mitä tykkään askarrella, kun taas ennen joulua kaikki oli pakko survoa ympyrään. :D

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään sun bannereista! :) Ja mulle saa ain tehsä pahan päivän varalle ;)

  VastaaPoista
 3. niin hieno banneri, kiitos kovasti!

  VastaaPoista
 4. Hienoja, varsinkin toi eka! Ja mulle saa tehä aina jos huvittaa, kun ite oon sen verran surkee.. :D

  VastaaPoista