11.1.2015

Bannerikisan tulokset

Pahoittelen kun postauksia ei ole tullut, useaan otteeseen olen kironnut kun blogger ei suostu tallentamaan tai julkaisemaan postauksia.
   Noniin, bannerikisa on ratkaistu ja kaikki bannerit olivat todella tasavertaisia kakkoseksi tulleet olivat tasoissa 6 pisteellä ja voittaja selvisi 8 pisteellä, voittajaksi kuitenkin selviytyi..... Numero 3,Liinun tekemä banneri! Luultavasti tulen myös muitakin käyttämään ja mulle saa aina tehdä bannereita jos vain jaksaa! (koulupolle@hotmail.com) Lupasin siis arvostella voittajan blogin:


Blogi kertoo 9-luokkalaisen Liinun ja Rosabellan sekä muiden heidän perheensä ponien Rosien, Jamboriinan ja Roomeon elämästä. Blogi on selkeä ja ainutlaatuinen, postaukset hyvin ja selkeästi kirjoitettu ja höystetty hauskalla huumorilla. 
     Ulkoasut ovat kerta kerraltaan upeampia, joita saa ihailla aina silmät selällään! Liinu yhdistelee ihanasti värejä, kauniita fontteja, upeita kuvia ja uskomattomia koodeja. 
      Blogista on hankala miinuksia vääntää, jos pakko jotain on keksiä niin videoita voisi olla useammin, tosin tiedän mikä tilanne on ohjelman kanssa joten ei tämäkään minua haittaa!

3 kommenttia:

 1. Kiva postauuus :)

  Jonna

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Liinun blogi on kyllä hyvä!:) liityin lukijaksi;)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Muutkin bannerit oli hyviä mutta liinu vei! (:

  VastaaPoista