22.12.2014

Luukku 21 ja 22

Muistakaa osallistua bannerikisaan! 
Ruudun takana?
Päätin esitellä nyt itseni kun esittelysivua ei vielä ole:) Esittely on melkein sama kun mun ja kaverini lifestyle blogissa, eli vähemmän heppapainoitteisesti.

Pinja

Olen vuonna 2002 syntynyt tyttö Kainuusta nimeltäni Pinja.

No minkälainen sitten olen? Olen iloinen, positiivinen ja huumorintajuinen tyttö joka tulee toimeen melkein kaikkien kanssa. Olen myös reipas, mutta saatan hieman pelätä joitakin ihmisiä tai tilanteita.
Nauran yleensä mahakippurassa jos joku kuulostaa hassulta tai muuten vaan naurattaa.
Olen reilu 154cm pitkä ja olen siitä iloinen koska voin mennä myös pienemmillä poneilla. Olen ollut hevostyttö lähes koko elämäni aina 4 vuotiaasta lähtien. Tällä hetkellä omistan mailman ihanimman ponin nimeltä Inkku..Minulla on myös 2 nartuu kissaa nimiltä Pirre ja Viiru.
Tykkään myös valokuvaamisesta. Omistan Canon EOS 1100 D järkkärin johon objektiivit CANON ZOOM LENS EF 75-300mm 1:4-5.6 ja
Canon 18-55mm Kuvailen mielelläni ihmisiä, luontoa ja etenkin hevosia!

Olen myös luotettava ja minulle voi ketoa mitä vain eikä siitä kuule muurahainenkaan. Pidän hevosten ja valokuvaamisen lisäksi myös Leipomisesta, uimisesta ja vaatteista sekä ulkomaanmatkailusta.
Olen kova puhumaan ja selvitän useimmat asiat puhuen. En osaa suuttua mykäksi vaan jos suutun en ole mykkä, pikemminkin päin vastoin:D
Olen aikamoinen herkkusuu, lemppareihini lukeutuu esimerkiksi Sveitsiläinen hunaja suklaa^Olen omalla tavallani myös haaveilija. Usein haaveisiini liittyy hevoset unelmoin sitten ulkomaille muutosta tai kilparatsastajan urasta. Välillä olen ehkä liian äkkipikainen ja teen ennenkuin ajattelen, tällä tarkoitan esimerksi ajan pyörällä ojan yli ja jään kiinni vasta sitten ajattelen että niin ei ehkä olisi kannattanut tehdä.

Ratsastustasoltani olen He B ja reilusti A:n asioitakin onnistuu esteille n.90cm

Hevoset ovat parhaita ystäviäni ei urheiluvälineitä. Tykkään maastoilusta ja esteistä erityisen paljon:)

2 kommenttia: