17.12.2014

Luukku 16 ja 17

luukku 16 ja 17 samassa
 Cowgirl 
Joo ei nyt ihan mut melkein! Oltiin siis Inkun kaa la aamulla länkkä tunnilla ja oli ihan huippua! Niin mahtava laji: ohjeet, istu miten haluut kuhan et häirihe hevosta. Alkuun tehtiin maastakäsittelyä joka kuuluu lännen ratsastukseen. Sitten Mentiin selkään, hetki ravia ja sitte täyttä laukkaa. C ja L kirjaimiin piti tehdä laukasta seis sanomalla "Woou" ja painamalla kantapäät eteen alas. Sitten pujoteltiin käsillä ja ilman joka askellajissa:)(ilmankäsiäeilaukassa) Mentiin ravina pää osin jogia joka on hidasta ja letkeetä länkkä ravia. Loppuun laukattiin myös ilman käsiä (piti saaha ilman käsiä laukkaan ja käyntiin) ja tehtiin selästä spiniä. Kun tulin alas selästä en ottanu ponista ees kii enkä mitää, lähin vaa kävelee ja se seuras! Niin mahtava fiilis!<3 Tää oli meijän toka länkkä ja meni tosi hyvin!
  Normaalistihan länkkä on äitin ja Inkun juttu, tällä kertaa äiti meni pe ja mä sit halusin mennä la ni se anto <3 Inkku tykkää länkästä tosi paljo ja tossa penkissä on mahtava istua!6 kommenttia:

 1. Näytti hirmu kivalle! Kiva postaus ja hyvä video ;)

  VastaaPoista
 2. Sulla on niin ihana blogi ja söpö inkku, joskus ollu samalla ratsastuskoululla (Nadia Ammouri tm) missä nyt oon joka on nykyisin yksityistalli ♥ Olen liittyny sun blogiin, liityks mun? :)

  laukka-askelia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Länkkä on kyllä mukavaa!:D Tosi kivan näköstä teillä:)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! :) Blogisi arvostellaan linkkaa blogisi -postauksessa huomenna! :) (Luukku 18)

  VastaaPoista