28.11.2014

Camilla meillä

Hei!
14.-16.11 Camilla oli meillä. Oon nähnyt Camillaa viimeksi heinäkuussa joten oli mukava nähdä pitkästä aikaa! Camillan juna oli täällä pe klo 14.40 ja menin pyörällä sitä vastaan. Äiti sitten haki meidät juna-asemalta. Söimme ja lähdettiin tallille. Camillan kaa laiteltiin poni ja sit mulla oli tunti. Menimme koulua ja tunti meni hyvin. Teen siitä myöhemmin postauksen, koska on video-ja kuvamateriaalia. Hoidettiin poni ja siivottiin karsina. Mentiin meille ja illalla oltiin koneel ja syötiin herkkuja ja pelattiin tikapuupeliä ◀jooo xDDDD

Lauantaina herättiin 9 aikoihin ja lähettiin uimaan, koska täällä on uus ja hieno uimahalli. Uinnin jälkeen kuvailtiin:


Ja sitten lähdettiin tallille. Siivottiin karsina ja laitettiin ruuat. Haettiin poni ja harjattiin, laitettiin fleeceloimi selkään ja suitset päähän. Pidin ensin Camillalle tunnin. Harjoiteltiin kulmiin ratsastamista ja ympyrällä puomia. Camillan mielestä Inkulla oli vaikee ravi ja ihana laukka, koska tottumu shetuihi ni iha erilaine.Sillä meni hyvin:

Sit Camilla piti mulle ja Inkulle sipuli, lävistäjä, ympyrä, lisäys ja siirtymis tunnin:). Tunti oli kiva ja Inkku oli ihana:3😍 Kiitti tunnista! :


Illalla putsattiin varusteet ja koneel ja pelattiin ja nukkumaa.

Aamulla kopin hakuun ja tallille ja kisoihin. Kisojen jälkeen käytiin Subis ja Camilla lähti!:( Ikävä on:((. Kisoista on tulos postausta!

Videoita ois ollu tähän postaukseen ainaski 3 mut aattelin, et jätän ne nyt koska muuten tää postaus ilmestyis ens heinäkuussa. Kiitti Camillalle kuvaamisesta!:)

4 kommenttia:

  1. Oli kyl kivaaa :3 Inkku oli tosi kiva mut niibku sanoin, vaikee ravi ja se tarttee ratsastaessa just niitä apuja mitkä on mun heikkoudetjaja koko aja pitää olla hereillä (ja camilla ei ole..xD) mut ihana poni oli, kiitti kun sain mennä sill :3

    Ja hyvin menitte kaikkina päivinä! Teeks kisapostauksen eriksee?

    VastaaPoista
  2. Hei, ihana postaus ! Teen jouluhaastetta blogiini, kiinnostaisiko liittyä seurailemaan ? :)

    laukka-askelia.blogspot.fi

    VastaaPoista