12.9.2014

Kuvien kopioinnista!

 Kuten otsikosta saattaa huomata on tämä ehkä hieman tiukempaan sävyyn kirjoitettu postaus:)

Blogini kuvat on yleisimmin minun,äitini tai Emmin ottamia (tässä postauksessa kaikki on minun!) Muulloin kuvaaja mainitaan jos vain mahdollista. Blogistani löytyy myös jonkin verran muista otettuja kuvia joten jos olet ottanut kuvan tai sinäitse/lemmikkisi on kuvassa saat kopioida,  JOS julkaiset merkitset asian mukaiset copyt ja linkkaat blogini! Muussa tapauksessa luvaton kuvien kopiointi on ehdottomasti kielletty! 

 Jos kuvaan sinua jossain sinun kameralla (tai kaverisi) tai lähetän sinulle kuvia en merkkaa kuviin copyä vaan saat käyttää niitä vapaasti myös netissä. Huom! tällöin merkitsest myös copyt jossain muodossa ja linkkaat blogini/instagramini.

 Tässä kuluneiden viikojen aikana olen miettinyt että  miksi ihmiset eivät merkkaa copyjä tai mikä vielä pahempaa väittävät kuvaa itse ottamakseen0.o Olen huomannut etenkin instagramissa ottamiani kuvia joissa EI ole copyjä tai väitetään itse ottamaksi. Nyt toivon että jokainen joka ei ole merkinnyt copyjä tai väittänyt kuvaa omalkseen huomaa virheensä:) Näille nimeltä mainitsemille henkilöille en suinkaan ole vihainen ym. koska kyllä minultakin joskus copyt unohtuu:) Jos huomaat että olen unohtanut copyt voit huomauttaa siitä:) muistathan kuitenkin asiallisen kielenkäytön:)


 Vaikka kuvani/videoni ei mitään järisyttävän upeita ole toivoisin silti että copyt merkittäisiin vaikka kysessä olisi tärähtänyt,ylivalottunut ja väärin tarkennettu kuva. Tätä postausta en kirjoittanut syylistääkseni niitä jotka ovat copyt unohtaneet tai muuta, vain halusin vaan muitsuttaa että tekijänoikeuslaki on olemassa!:D4 kommenttia:

  1. Niimpä! Muaki aina vähä inhottaa kun sitä c. juttu ei muisteta/jakseta laittaa olisi kiva jos tähän tulisi muutos hyvä Pinja kun muistutit!

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu :)

    http://tolttia-auringonlaskuun.blogspot.fi/

    VastaaPoista