10.9.2014

Kisa kertaus 24.8

Tyytyväinen kisoihin! Nää oli siis syyskauden avajais kisat joissa poni oli ihan yber huippu pomppuponi!
Luokka 1 50-60cm 367.1
Radan kävelyn jälkeen oli aika varma olo sillä rata oli helppo muistaa ja siinä ei ollut edes sarjaa. Äiti oli jo kävelyttänyt ponin joten alioitin verkan tekemälä rennosti ravi- ja laukka työskentelyä. Sitten otin muutaman hypyn ristikolle, ne onnistu ihan hyvin joten päätin levähtää hetken ja ottaa pari pysty hyppyä. Muutama lähti vähän kaukaa ja loput onnistu. Muutaman kerran okserin yli rennosti ja vielä lyhyt okseri-pysty tie kun jo meidät kuulutettiin radalle. Starttasin rennoin mielin pienemmän ns. Verkkaluokan. Tervehdin ja lähdin matkaan. Perus radalla kiinnityn huomiota teihin ja tein laajat kaarrokset nalkuttaen itselleni kokoajan mielessä: "sisäpohje sisäpohje sisäpoje älä oikase älä oikase.." Uusinnassa muutettiin tyyliä reippaammaksi ja tiukemmat tiet. Teistä tuli todellkin lyhyet ja ajaksi jotain 20-25 väliltä. Ajalla mentiin johtoon ja siellä pysyttiin! Kunniakierroksen kärjessä reviteltiin siis!:)
 
Luokka 2 70-80cm 367.1
 Heti kunniakierroksen jälkeen alkuverkka ravi- ja laukka työskentelyllä. Sitten radan kävely ja hyppäämään. Nyt rata oli hieman haastavampi mutta helppo silti. Otin pari hyppyä ristikolle, pari pystylle ja myös muutama okserille. Tais siinä pari lyhyttä tietäkin tulla tehtyä. Tällä kertaa starttime oli ensimmäinen luokasta joten radalle mars! Rata mentiin samalla taktiikalla ja poni kuunteli aivan ölyttömän hyvin! Voittoaikahan se sieltäkin liukeni! Ponski oli kyllä ihan yber ja pitkät loppukäynnit ansainnut! Onneks äiti pystyi hoitamaan poni hyvin menneiden kisojen jälkeen olin nimittääin niin nälkäinen kun voi olla.

En ala kisoista enempää selittää vaan pääsette videon kimppuun. 70-80cm luokasta ei ole videota sillä Emmin kameralta oli ne postunu:/

2 kommenttia: