14.7.2014

Maastoesteitä

Hei, nyt postausta jota aikaisemmin lupailinkin perjantain erikoisista hyppelöistä. Kuten otsikosta arvaakin hypittiin maastoesteitä maastossa!Nauttikaa bloggerin laaduista!


 Mentiin tallille ja laittelin ponin kuntoon kävin maastossa Emmin kaa alku käynnit ja sitten pyörähdin tallilla hakemassa äitin käveleen,kuvaamaan ja laittaa esteitä. Maastossa eka ravailin suoria pätkiä ja sitten laukkasin. Tässä välissä äiti oli rakentanut 3 maastoestettä joita sitten rupesin innoissani hyppäämään!
 Tämä oli siis mun ja Inkun eka maastoeste hyppykerta ja meni ihan loistavasti!
 Esteinä oli kahden risulaatikon väliin laitettu pitempi puu puomi jonka alla risuja, kahdesta matalasta tukista tehty ja risuista tehty este.
 Aluksi poni hieman epäröi mutta kehotuksella yli kuitenkin mentiin.
 0 kieltoa 0 tippumista poni kuunteli super hyvin vaikka kuumui ja vähän takasiakin taisi nakella. Kivaa vaihtelua ja ponikin tykkäsi:)

5 kommenttia:

 1. Oi Inkku! Vanha tuttu :) Ratsastin tuota ponia koulutusmielessä ennen sen siirtymistä Nadia Ammourin omistukseen. Olen yrittänyt ponin nykyistä tilannetta saada selville, mutta minulle on aina kerrottu ponin nimeksi Ingritt. Onko virallinen nimi vaihdettu vai olenko aina saanut vain väärää tietoa? :o Kuitenkin, ihanaa nyt tietää ponin olevan elossa ja hyvissä kätösissä! Voitto kotiin- blogiin linkatuista blogeista pisti Inkku- nimi silmään ja oli pakko ottaa selvää onko kyseessä sama poni :)

  Onnea yhteiselle urallenne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Ihana kuulla:) Samasta ponista kyse on, nimi vaihtui kun ostotarkastuksessa sirun löydyttyä löytyi ponillekin virallinen nimi.:D Jos sulla ois kuvia nuilta koulutus ajoilta niin mielellään niitä ottaisin vastaan os. koulupolle@hotmail.com :)Ja kiitos paljon:)

   Poista
  2. Yksi kuva löytyi :) lähetin sen.

   Poista